Werkcode: 45697

Punters, Giethoorn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
129 gratis verzending!
Punters, Giethoorn van Wim van der Ende

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Na het seizoen liggen de punters bijeen in de jachthaven van Belt-Schutsloot nabij Giethoorn. De punters zijn uitgerust met fluistermotoren, Deze electrische motoren maken weinig lawaai en geen uitlaatgas en zijn heel geschikt om op de stille plassen te varen. Echte houten punters worden nog steeds gebouwd in werkplaatsen in Giethoorn, al eeuwenlang. Dit zijn plastic punters; dezelfde vorm als de oude boten. In het toeristenseizoen varen ze door het populaire plassengebied van Noord-west Overijssel. Het wandelpad Havezatenpad loopt door Giethoorn.

Over Wim van der Ende

Wim van der Ende profielfotoWim van der Ende is een van de makers van het Pieterpad, de meest bekende wandeltocht door Nederland.
- auteur en fotograaf gidsen van het PIETERPAD.
- Karakteristieke foto's Nederlandse landschap.
- Ook andere wandelpaden: Trekvogelpad, Noaberpad, Maarten van Rossumpad, Utrechtpad, Overijssels Havezatenpad, Waterlinie pad, Brabants Vennenpad, Groene Hart pad, Krijtlandpad, Kromme Rijn pad.
- Alle foto's uit de gidsen op aanvraag, mail fotografie@wimvanderende.com

Alle werken